Blomsterpromenad på Avenyn 9 maj kl 1100

Vi startade vid Stora Teatern kl 1100

Idag firade vi att våren har kommit och att Rhapsody in Red and Purple firar 5 månaders födelsedag. 

Solen sken och vi njöt av uppmärksamheten från andra flanörer. Tillsammans med ladies från Rödspättorna och Ladies in Red blev vi 17 rödlila damer, som lunchade tillsammans på Park efeter att vi hälsat på Karin Boye som vi brukar.

Tack alla som kom! Detta gör vi om nästa år.

Birgit Nilsson Museum 11 maj

Som vi har längtat och sparat pengar för att komma iväg på vår resa. Trettiosju förväntansfyllda ladies äntrade bussen i Surte och Göteborg för att bege sig till Västra Karup.

Första stoppet: Lena Petterssons Rit- & Målerigården med Butik och Gårdscafé https://lenapetersson.se/ - visst kände vi igen Lena, som har varit med i Falkenbergsrevyn från allra första början!! Lunch på Golfrestaurangen i Båstad innan besök på Birgit Nilssons Museum. Nu undrar vi alla vem som får årets pris??? Tidigare stipendiater: Placido Domingo, Ricardo Muti, Wienerfilarmonikerna och Nina Stemme. Den 17 maj på Birgit Nilsson födelsedag - ja, då får vi veta mer!

Tack alla som var med och förgyllde dagen med glatt humör, sångarglädje och systerskap. Det var roligt att få bekanta sig med några Rödspättor. Tack till Carina , som ordnat och fixat med lotteriet. Tack till alla som skänkt en och annan nödvändighetssak.

Dela den här sidan